NR SR chce kúpiť historický mobiliár a techniku na wifi za státisíce

12.02.2015 Bratislava

Bratislava 12. februára (TASR) - Kancelária Národnej rady SR chce kúpiť historický mobiliár pre palác Bratislavského hradu a techniku na wifi za státisíce eur. Zaplatí to zo svojho rozpočtu. V oboch prípadoch rozhodne o víťazovi tendra najnižšia cena. Súťažiť sa bude v elektronickej aukcii. Vyplýva to z oznámení zverejnených vo vestníku verejného obstarávania.

Cenu historického mobiliáru odhaduje Kancelária NR SR na 481.884 eur bez DPH. Umiestnený má byť na hrade. Predmetom zákazky je presne výroba, dodávka a montáž kópií dochovaných originálov typov nábytku z tereziánskeho obdobia a replík. Výroba nábytku zahŕňa aj ručné opracovanie ornamentov umeleckými rezbármi pod kontrolou odborne spôsobilej osoby v oblasti reštaurovania. Ponuky možno predkladať do 13. marca do 9.00 h.

Dodávka a montáž zariadení vnútornej bezdrôtovej wifi siete by podľa predpokladov Kancelárie NR SR mala stáť 182.553,08 eur bez DPH. Miestom dodania tovaru sú objekty Národnej rady SR. Teda budova na Župnom námestí, na Západnej terase Bratislavského hradu, ubytovacie zariadenie parlamentu pri hrade. Zákazka zahŕňa aj dodanie tovaru zariadení, stavebné práce, montáž zariadení či poskytnutie súvisiacich služieb. Ponuky možno predkladať do 27. marca do 9.00 h.
 

Vyberte región